Jót alkothatunk egymagunk is, de tökéleteset csak veled együtt.

Szilvássy Zoltán Szilvássy Zoltán tulajdonos, ügyvezető igazgató

Jókor, jó helyen, jó emberekkel.
Akkor kezdtem a szakmát, amikor még mindenki csak tanulta, hogyan is kell csinálni.
Olyan helyeken, ahol lehetőségem volt a munkafolyamokat gyakorlatban megismerni.
Olyan emberekkel dolgozhattam, akiktől a szakmai tapasztalaton kívül emberséget is tanultam.
Végérvényesen akkor dőlt el a sorsom, amikor a szakmai életem elején azt a feladatot kaptam, hogy egyik ügyfelünk Húsvéti üdvözlőjéhez szerezzek be harsogóan friss sárgarépát. Zölddel együtt. Az elhúzódó tél és a kemény fagyok miatt országszerte nem termett még, így többször voltam nevetség tárgya a Nagybani zöldségpiacon. A feladat adott volt, a határidő rövid, a megoldás láthatatlan. Az üdvözlőlapok, a csomagolódobozok már régen gyártásba kerültek, de még nem volt meg a lényeg, azaz a Répa.
Mindennapossá vált hajnali zöldségpiaci látogatásaim eredményeképpen végül egy jó szándékú vetőmagoson keresztül eljutottam Mórahalomra, ahol egy fóliasátorból sikerült hozzájutni az áhított terményhez. A kampány olyan sikert aratott, amire a Megbízó maga sem számított. A kezem csak három napig volt narancssárga a karotintól, de ez a munka és az utána érzett sikerélmény kikoptathatatlan az emlékeim közül, és örökre meghatározza a feladatokhoz való hozzáállásomat.CaféNext - Majsai Rita
senior account manager
„A kivitelezési, nyomdai munkálatokkal kapcsolatban szükségem van szakmai támogatásra. Szeretek Szilváékkal dolgozni, mert mindig segítségemre vannak, bármikor fordulok hozzájuk: a leginkább azt kedvelem bennük, hogy segítő jobbként számíthatok rájuk minden projektben. Nem engedik el a kezemet, amikor bajban vagyok, vagy éppen gyors segítségre van szükségem. Mindig a megoldásra törekednek.”
Magyar Élelmiszerbank Egyesület - Sczígel Andrea
külső kapcsolatok igazgató
"Az Élelmiszerbanknál számunkra kiemelt fontosságú a marketing költségek lehető legalacsonyabban tartása, minimalizálása, annak érdekében, hogy az élelmiszerfeleslegek begyűjtésére és annak nélkülözőkhöz való eljuttatására tudjunk koncentrálni mindenek felett. Az élelmiszergyűjtésünk hatékonyságát olyan projektekkel is igyekszünk növelni, ahol a fogyasztó a célpont, feléjük kommunikálunk. Karácsonyi Adománygyűjtésünk során nagyon fontos volt, hogy alacsony költséggel kiváló minőségű anyagokat tudjunk használni kommunikációnk során. A ProdAction ebben tudott minket támogatni. Együttműködésünk során olyan helyzetek is adódtak, ahol a gyártás gyorsaságán és rugalmasságán múlott projektünk sikere. A ProdAction bebizonyította, hogy ezekben a helyzetekben is számíthattunk rájuk. Köszönjük ezúton is.”
DEVELOR International - Pozvai Zsolt
vezérigazgató
„Nemzetközi tanácsadó és képzési vállalatként folyamatosan változó ügyféligényekkel találkozunk, ráadásul Európa és a Közel-Kelet 12 országában. Az ügyfelek rendszeresen állítanak minket nehéz helyzetek elé a projektjeink során, amihez gyakran szükség van egy kreatív, profi és proaktív gyártó partnerre. A ProdAction-ben számunkra a legnagyobb érték a probléma-megoldási képessége és az innovativitása, ami rendkívüli rugalmassággal is párosul. A kiváló személyes kapcsolat és az együttműködés kiegyensúlyozottsága már csak a hab a tortán. Köszönet az eddigiekért!”
OTP Ingatlanpont - Kettinger Henriett
marketing vezető

"A ProdAction! tender győztes alvállalkozónk, akivel immáron 2011  óta dolgozom. Korrekt árajánlatok, kidolgozott projektek, egyeztetett határidő és pontos adminisztráció jellemzi üzletvitelüket. Zoli és csapata a Bank Marketing Igazgatóságának és Beruházási Főosztályának is elnyerte bizalmát. Elsősorban ingatlanközvetítő irodáink külső és belső arculathelyes kialakításában üzlettársunk a ProdAction!, de bármely elképzelésünket illetően partneri hozzáállás jellemzi a céget. Készítettek már nekünk mini házat plexiből kulcskereső játékunkhoz, egérpadot, faliórát, stb. Minden esetben a költséghatékonyság vezérli őket, de a minőségből nem engednek. Minden egyes megbízás optimalizálásra kerül. Igyekeznek megannyi terhet levenni a vállamról. Visszahívás esetén megköszönik azt, leveleik végéről nem marad el: „Szólj, ha segíteni tudom a munkádat!” S komolyan is gondolják! A közös munka közben megfér a humor is. Jó bornak ugyan nem kell cégér, de ha partnert keres céljai megvalósításához, úgy válassza a ProdAction-t! Nevük garancia a kivitelezésben. Azért remélem ránk mindig marad elég idejük" :-)

Exeltis Kft. - Karaszi Erika
termék felelős

„A ProdAction-nel 2015-ben találkoztunk először, amikor mertünk nagyot álmodni, és egy impozáns kiállítási standot terveztettünk egy spanyol székhelyű kreatív ügynökséggel. A kivitelezéshez magyar ügynökséget kerestünk, és így találkoztunk Zoliékkal. Már a brief alkalmával éreztük, hogy bennük szakértő partnerre találtunk. A minden részletre kiterjedő, precíz, és – nem utolsó sorban - kedvező árajánlat után egyértelmű volt, hogy velük szeretnénk kivitelezni a standunkat. A munka során végig segítőkészek voltak, proaktívak, és olyan részletekre is figyeltek, amelyek nekünk eszünkbe sem jutottak. Azokban a kérdésekben pedig, ahol bizonytalanok voltunk, megannyi háttér rajzzal segítették döntéshozatalunkat. A végeredmény magáért beszélt. Ezek után nem volt kérdéses, hogy az idei nagyobb rendezvényeink kapcsán ismét a ProdAction csapatát bíztuk, bízzuk meg a kivitelezéssel. A site-jukon olvasható kérdésre - Miért a Prodaction? – egyértelmű a válasz. Csapatukban egy olyan partnerre találtunk, akiknek a megvalósítási javaslataikban, az általuk adott határidő betartásában teljes mértékben megbízhatunk, akik a munka első pillanatától az utolsóig 100%-on teljesítenek.”

Insomnia - Zavaros Dóri

Sok éve, eltérő ügynökségi háttéren átívelően vagyok kapcsolatban a Prodaction csapatával, hol kisebb, hol nagyobb projekteken együttműködve Szilvával (Szilvássy Zoltán). Akármekkora is a projekt és akármennyire is feszített néha a határidő, mindig úgy érzem, hogy maximális segítségre számíthatok. Legyen szó az elérhetőségükről, a gyors ajánlatadásról, rugalmasságról, a köztünk történt kommunikációról és persze nem utolsó sorban az elkészült anyagok minőségéről, még sosem csalódtam bennük; mindig kiemelkedő színvonalú szolgáltatást kaptam. Partner szintű együttműködés jellemzi őket, mindig úgy érzem, hogy igyekeznek megérteni a céljaimat és ennek alárendelve adnak tanácsot a megfelelő eljárást és lehetséges megoldásokat illetően. Azt hiszem elmondható, hogy az évek alatt a formális munkakapcsolat baráti együttműködéssé vált köztünk.